KFUM-Spejderne i Allingåbro

Bliv spejder/voksen

Bliv spejder

Hvis du har lyst til at være spejder, er du velkommen til at møde op til et spejdermøde. Du er også velkommen til at kontakte gruppelederen eller enhedsledren, hvis du har yderligere spørgsmål.

Medlemskab

Når du først er indmeldt som spejder, skal du ikke foretage dig yderligt. Oprykning sker automatisk. Du er medlem indtil du evt. melder dig ud, det skal ske skriftligt til gruppeleder, gruppeassistent eller din enhedsleder.

Kontingentet er 350, – kr. pr. halvår, det opkræves forår og efterår.

Kontingentet opkræves indtil du skriftligt udmelder dig.

Bliv leder

Vi er et godt lederteam med mere end en leder i næsten alle enheder. Vi kunne dog godt tænke os et par hænder mere i bæverflokken, ulveflokken og i junior/spejdertroppen.

Så har du tidligere været spejder, eller er du spejder der mangler nye udfordringer. Måske er du forældre der gerne vil bakke op om dit barns fritidsaktivitet så hører vi gerne fra dig.

Kontakt gruppelederen for yderligere information.

Der indhentes børneattest på alle ledere og assistenter over 16 år.